Despre Imobiliare Stefan

Reprezentare Exclusiva Imobiliara Constanta

„Imobiliarele sunt viaţa mea. Este jobul meu zilnic, dacă vrei să-i spunem aşa. Dar îmi consumă şi nopţile şi weekend-urile, de asemenea.” – Ivanka Trump


Echipa & Colaboratori

Împreună Suntem Mai Eficienți!
ImStefan
Ștefan Toloș
Agent Imobiliar
0748 56 46 10
CONSULTANTA IMOBILIARA
Monica Dima
Manager Portofoliu
0748 56 46 10
Elena Giovagnoli
Consultant Financiar
0729 65 26 04
Colaborator Imostefan
Emilia Lupu
Consultant Financiar
0725 57 92 88
CONSULTANTA NOTARIALA
Monica Frangu
Notar Public
0729 06 76 65
AUDITOR ENERGETIC
Cornel Cincă
Auditor Energetic
0736 89 10 44

„Găsiți un grup de oameni care vă provoacă și vă inspiră, petreceți mult timp cu ei și vă va schimba viața pentru totdeauna.” – Amy Poehler


Cui se adresează agenția imobiliară ImoStefan – Imobiliare Stefan?

Tuturor proprietarilor din orașul Constanța și județul Constanța care au o nevoie imobiliară. Aceasta apare atunci când într-o familie apare necesitatea de a vinde, cumpăra sau închiria o proprietate.


Care este scopul propus de către ImoStefan pentru clienții săi?

Indiferent că vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi o proprietate imobiliară (spațiu comercial, teren intravilan, apartament, garsonieră, casă) te voi ajuta să ai o tranzacție în cadrul unei bune colaborări imobiliare, asigurându-te că vei avea suport 100% în tot procesul de tranzacționare la prețul corect din piață.

Îți voi reprezenta doar interesele tale, având ca scop principal, să devii un client mulțumit.

Spiritul analitic m-a determinat să adopt o nouă perspectivă în cariera mea profesională, aceea de a-mi folosi abilitățile interpersonale în beneficiul clienților din Constanța, fiind focusat pe prioritățile clienților mei pentru a atrage rezultate remarcabile în satisfacția serviciilor oferite lor.

Trecând printr-un proces de reprezentare exclusivă imobiliară cu ImoStefan, vei cunoaște și vei simții avantajele pentru contractarea unui serviciu de reprezentare exclusivă.


De ce este avantajos să apelezi la serviciile imobiliare ImoStefan?

Vreau să stiți că în acest domeniu există și satisfacția îndeplinirii viselor prin intermediul agențiilor imobiliare care aduc fericire clienților. Acest fapt este primordial pentru ImoStefan, venim către client cu puncte forte dobândite din experiența profesională dezvoltată de-a lungul timpului de până acum, precum:

AUTENCITATEReușim autentic de a îmbina acea conjuctură care aduce satisfacție pentru tot ceea ce oferim ca și servicii imobiliare diferite clienților.
INTEGRITATELucrăm cu încredere și pasiune aducând clientului onestitatea, consecvența și etica de partea lui dintotdeauna.
DEVOTATMENTÎntotdeauna ne rezervăm în agenda noastră perioade pentru a ne cultiva prin cursuri profesionale pentru cunoștințe imobiliare.
CALITATECunoștințele echipei ImoStefan aduc plus valoare în tot procesul tranzacțiilor, pas cu pas, pentru a ajunge la satisfacția clientului.
RECEPTIVITATEViziunea de ansamblu vizavi de orice nevoie imobiliară pe care o au clienții noștri ne-a adus dintodeauna cele mai bune soluții profesionale.
ÎNCREDEREÎncă de la prima întrevedere vei constata punctualitatea, seriozitatea, pragmatismul, aservitatea, empatia și deschiderea noastră.
COMUNICAREÎn toată perioada contractuală vei primi informații de la ImoStefan punctuale și la obiect, astfel încât stresul tău este ZERO.
TEHNOLOGIZAREPrin tehnologia adecvată și retehnologizarea necesară milenului III, astfel reușim să aducem satisfacția clienților noștri fericiți

Ce spun clienții noștri despre Imobiliare Stefan?

SINTEZA RECENZIILOR ... PROFESIONALISMSERIOZITATECOMUNICAREPASIUNEDEDICATASERTIVDESCHISOM BUNIMPLICAREPUNCTUALNEGOCIATOR BUNINFORMATDĂRUIRERĂBDAREASUMATRESPECTUOS ... SCRISE DE CLIENȚII NOȘTRI FERICIȚI

Clienții fericiți scriu despre colaborarea cu ImoStefan


Suntem bucuroși să aflăm care este nevoia dumneavoastră imobiliară, contactați-ne!

Formular de înregistrare pentru întrevedere online ImoStefan
Cum te putem ajuta referitor la nevoia ta imobiliară? Apelează la noi și vom discuta video, online, despre soluția noastră la nevoia ta imobiliară.