Viziunea ImoStefan

a team throwing papers in the air

Ai urmat atât de mult timp un drum, ai mers pe căi nenumărate pentru a găsi acea fericire personală care include și satisfacție financiară la un loc de muncă?

Ai muncit la atât de mulți angajatori încât ești sătul (pentru a nu spune sicitirit) de atâtea stereotipuri care mai de care mai pompoase?

Ai auzit promisiuni și ai văzut moduri de lucru care cuprind module de formare, programe de management, softuri cât mai complexe care nu au drept interes cresterea ta personală, profesională și financiară?

Împlinirea ta financiară a fost complet ruinată de un sistem de tip piramidal sub egida unui „patronaj” care te determină de fiecare dată, ca la o problemă întâmpinată, să te întrebi cum poti face față unui sistem care nu te ajută cu nimic, nu îți oferă soluții problemelor pe care le poți întâmpina la început de drum.

Ți-ai creat așteptări din primele clipe în care te-ai integrat în acel sistem. Fiind la început de drum în acest parcurs spre o carieră în Real Estate, ai nevoie de cineva care să te ghideze printre obstacolele ce se pot ivi.

Unde este sprijinul real promis inițial pentru a-ți îndeplini un vis antreprenorial? De a fi liber? De a fi cu adevărat un ANTREPRENOR?

Ofer promisiuni? Deloc. Ofer sprijin astfel încât tu, printr-o colaborare de tip antreprenorial genială, la primul tău pas în domeniul imobiliar, să poți lucra în sistem de reprezentare exclusivă 100%, ca un agent imobiliar profesionist, să oferi servicii de top clienților tăi. Te asigur și mă asigur că așa va fi.

Am trecut prin „n” angajări și am efectuat sute de angajări la rândul meu în diverse companii de top. Îți pot pune la dispozitie CV-ul meu, unde poți observa parcursul.meu profesional si întreaga mea experiență.

Acesta nu este un mesaj de angajare, ci o propunere de COLABORARE. Vom lucra împreună pentru a ne uni forțele în acest domeniu exclusivist și mereu provocator, pentru a fi între cei mai buni din piața imobiliară.

Vei fi un ANTREPRENOR la început de drum, dar eu îți voi fi alături sa faci primul pas în organizarea planului de management și gestionarea afacerii, a portofoliului, a sistemelor speciale de CRM pentru domeniul imobiliar.

Poți lucra pentru visul tău, nu în visul altcuiva!

CLICK AICI PENTRU TESTE!

Lasă un comentariu...