ACP – Analiza Comparativă de Piață

ANALIZA COMPARATIVA DE PIATA

Categories :

ACP- analiza comparativă de piață este un instrument de bază folosit de agenții imobiliari care oferă servicii imobiliare de reprezentare exclusivă ( serviciu descris aici).

Această Analiză Comparativă de Piață definește prin comparație prețul corect pentru proprietatea dumneavoastră, este un serviciu de regulă plătit, dacă preferi să afli prețul proprietății tale și atât sau GRATUIT în cazul agenției imobliare ImoStefan, pe care o oferă tuturor clienților care decid să aibă o parte contractuală de colaborare imobiliară prin Reprezentare Exclusivă ImoStefan.

ACP-ul este efectuat în baza unui soft specializat din cadrul unor sisteme pe care fiecare agent imobiliar sau agenție imobiliară îl poate avea în baza unui abonament lunar ca și instrument de lucru profesionist.

Pentru primii trei apelanți proprietari care doresc aflarea prețului corect din piața imobiliară actuală printr-un instrument profesionist de lucru acest serviciu va fi complet GRATUIT pentru proprietarii de apartamente din Constanța.

ANALIZA COMPARATIVA DE PIATA

Lasă un comentariu...