Criza economica o oportunitate pentru investiții imobiliare


Categories :

Toți îți comunică că se aproprie sfârșitul lumii!

Tu cât de mult te lași influențat de ce acest mesaj?

Apoi oameni buni, această paradigmă vinde cel mai bine, dacă ați avea suficient curaj să vedeți schema vederii generale din elicopter precum că, totul este doar un strigăt de nevoie pentru a crește consumarismul populației bazat pe teamă, nu cred că ați mai fi așa de panicați.

Multă lume a încetat să facă investiți imobiliare și aici mă refer la cumpărătorii care sunt sau mai bine spus erau pregătiți să-și cumpere casa mult visată, deoarece clar lucru este o scădere de interes pentru a achiziționa imobile în acest moment. Oferte pe piață sunt însă cumpărătorii așteaptă speriați după colț să vadă ce aduce anul 2023, care toți îl cataloghează unul de criză economică.

Toți așteaptă minunea de la anul 2023 unde vor scădea prețurile pe piața imobiliară, o spun tot mai mulți specialiști, habar nu am, așa o fi, ei se pot exercita cu brio în știința lor, eu nu mă pot pronunța în această priviință, nu am nici date și nici intrumentele necesare pentru ca să fac o analiză atât de macro, complexă și completă pentru piața imobiliară locală.

Eu simt că dacă ai bani suficient de mulți puși deoparte sau economisiți, este musai să-i investești în imobiliare(este investiția cea mai sigură, evident există și alte tipuri de investiții, este doar părerea mea personală), fiecare face ce dorește cu banii lui, până la urmă. Însă dacă ești prins de flama știrilor spuse pe un ton de alertă și panică totală de la TV  sau rețelele de social media, cu siguranță vei intra în așteptare, iar din ceea ce m-a învățat pe mine viața, este că tocmai acum este momentul să devii oportunist și să profiți maxim de piața imobiliară dacă dorești să faci vreo investiție.

Alătură-te oamenilor inteligenți, urmărește știrile care aduc în față ceea ce fac cei mai bogați oameni, acolo vei vedea cu adevărat direcția corectă a acestei numite „crize economice”, poți face un filtru pe ce fel de știri să-ți fie transmise pe adresa ta e-mail, folosește tehnologia digitală pentru tine, nu o lăsa să te cucerească prin inteligența ei artificială, nu uita, tu ești creatorul acesteia, în concluzie tot tu o poți utiliza și controla într-un mod cât mai benefic pentru tine, astfel își poți face treaba în jumătate de timp, cu un efort înjumătățit.

Criza este un ciclu, se întâmplă pentru că este necesară evoluției omenirii, nu rămâne pe dinafară, numai un număr limitat de oameni vor pricepe acest mesaj cu adevărat, este momentul oportun pentru a-ți proteja și asigura banii tăi prin investiții inteligente în domeniul imobiliar.

Investeste in imobiliare

 

Lasă un comentariu...