De ce contează motivația într-o tranzacție imobiliară?

Reprezentare Exclusiva Imobiliara Constanta

De ce contează motivația într-o tranzacție imobiliară?

Întotdeauna modul cel mai sigur pentru a realiza ceva în această viață 🙂 este despre cum îți așezi motivația ta 💡 în sufletul tău, acea dorință spusă clar în vizualizarea ta mentală 😀 .

Dacă aceasta, este vizualizată și trăită din plin cu emoția dorinței de a face acea tranzacție imobiliară indiferent că ești cumpărător sau vânzător, ea se realizează mai repede decăt ai putea crede tu vreodată, evident, dacă motivația ta este focusată sincer și fără atașamente emoționale.

Cu cât acestea sunt omniprezente și există mai mult în sufletul tău, cu atât mai mult nu vei avea acea tranzacție imobiliară realizată. Orice pas pentru o schimbare de acest nivel în viața ta, o schimbare de locuință, este imperios necesar să vină cu împăcare că poți încheia un capitol din viața ta, că poți trece peste toate etapele construcției acelei case sau renovarea acelui apartament, că poți avea acele clipe de fericire în noua ta casă sau apartament pe care îl ceri să-l ai în viața ta alături de familia ta.

Îți rămâne de făcut doar să îi transmiți Universului sau Bunului Dumnezeu că ești pregătit cu Voia Lui pentru această schimbare și accepți totul cu inima si mintea deschisă pentru o nouă fericire pentru tine și familia ta.

Este destul de greu să poți realiza ceva în această viață dacă nu realizezi cum funcționează legile universale ale acestui Pământ și că nimic nu se poate realiza fără Dumnezeu.

Vă propun să parcurgeți acest audio book de mai jos, vă garantez că veți evolua cu mult peste ceea ce sunteți acum, după ascultarea lui, veți înțelege sau vi se vor aprinde beculețe reminescente  💡 💡 💡 la ceea ce nici măcar nu puteați vedea răspunsurile la unele probleme ivite în anumite momente din viața voastră.

Să aveți parte de o bună ascultare și înțelepciune!

Lasă un comentariu...