Nihil sine Deo – Nimic fără Dumnezeu!

gray house with fireplace surrounded by grass under white and gray cloudy sky

Nihil sine Deo – Nimic fără Dumnezeu!

Complicat, așa-i?

Pot spune concret că nu este complicat și noi complicăm totul în existența noastră, stai aproape de Universul Divin și vei vedea cum totul este pură energie, deja gandești că bat câmpii, însă îți garantez că această energie există în tine, este acolo, dar frecvența ta din spectrul jos al lățimii de bandă frecvențional la care ești conectat prin mediul în care trăiești, prietenii din jurul tău, oamenii cu care interacționezi, informația selectată pe care o urmărești la știrile TV sau din social media.

Ascultă acest videoclip, dacă simți că rezonează cu inima ta, cu mintea ta, cu siguranță îl vei viziona până la final, dacă nu, este clar că ești conectat la o vibrație joasă iar toate deciziile tale sunt concetrate evident doar pe intenții negative și astfel aduci în viața ta manifestări de același tip.

Nu-i bai, vei reuși cândva, încă nu ești pregătit să înțelegi logica Universului, vei reuși cu siguranță într-o bună zi!

Vizionare plăcută!

PALLOMA CAFFE PRIMEȘTI 10% REDUCERE DACĂ TE ABONEZI LA NEWSLETTER-UL IMOSTEFAN
10% REDUCERE

10% REDUCERE PENTRU CAFEAUA TA MATINALĂ!

ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL NOSTRU ȘI ECONOMISIȚI 10% TIMP DE O LUNĂ PENTRU O CAFEA OFERITĂ DE PALLOMA CAFE

Citiți politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații. Abonarea implică consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor conform normelor GPDR.

Lasă un comentariu...