Ești pregătit pentru a gestiona o afacere?

ImoStefan

Ești pregătit pentru a gestiona o afacere?

Povestea începe în momentul în care ajungi în situația de a ți se cere de către un alt antreprenor ca, pentru a lucra sub brandul său, trebuie „să-ți deschizi o firmă”.

Totul îți este relatat ca și cum este un fleac, însă lucrurile stau chiar așa, a deschide o firmă sau mai precis procesul de a deveni o persoană juridică este potrivit personalității tale? Poți gestiona cu adevărat o afacere? Te ajută caracterul, cunoștințele și experiența, situația în care te afli la acel moment pentru a demara acest proces?

Îmi doresc din tot sufletul ca toți cei care aleg să devină antreprenori să facă acest test înainte de a demara procesul înființării unei afaceri, să descopere cu adevărat dacă într-adevăr pot fi antreprenori.

Iar pentru acei antreprenori care cer acest tip de colaborare, ar fi foarte frumos din partea lor să folosească acest test sau alte teste asemănătoare, înainte de a cere o colaborare antreprenorială cu oamenii care nu au mai avut de-a face cu așa ceva, este un punct de plecare de la care vă puteți construi o imagine clară despre viitorul vostru novice și nou colaborator.

➡ Testează-te! Succes! 💡

După efectuarea testului modul de calcul pentru a asocia rezultatul în tabelul de mai jos cu interpretarea fiecărui nivel conform rezultatului obținut este următorul:

Spre exemplu, după efectuarea testului am obținut:

12 întrebări cu punctajul 2 asta înseamnă 12 x 2 = 24 puncte

6 întrebări cu punctajul 1 asta înseamnă 6 x 1 = 6 puncte

5 întrebări cu punctajul 3 asta înseamnă 5 x 3 = 15 puncte

3 întrebări cu punctajul 4 asta înseamnă 3 x 4 = 12 puncte

2 întrebări cu punctajul 5 asta înseamnă 2 x 5 = 10 puncte

Acum adunăm punctele obținute 24+6+15+12+10=67 puncte pe care le împărțim la 28 numărul întrebărilor, 67/28=2.39 rezultat de tip C.

Interpretarea rezultatului…

Rezultatul tău este A (3.80 – 5.00) Ai calități de antreprenor și ești pregătit să faci față unei vieți nu foarte line care te poate aștepta.
Rezultatul tău este B (2.80 – 3.79) Te poți descurca pe drumul acesta. Important este să și vrei.
Rezultatul tău este C (2.20 – 2.79) Ai putea sa faci față provocărilor pe care viața de antreprenor le implică. Pentru a lua o decizie analizează cu atenție și aspectele financiare.
Rezultatul tău este D (1.20- 2.19) Poate că îți dorești foarte mult sa fii stăpân pe propria ta soarta economică. Nu este însă suficient. Trebuie să și poți. Este bine să fii prudent înainte de a lua o decizie.
Rezultatul tău este E (sub 1.19) Viața de antreprenor, plină de riscuri, nu pare să fie potrivită pentru tine. Poate e bine că, deocamdată, să-ți construiești o altfel de strategie personală.

Lasă un comentariu...