Regim Hotelier Family & Child Mamaia Beach

building beside shore

Regim Hotelier Family & Child Mamaia Beach

Mamaia Apartament Familia & Copilul se află în Mamaia Nord – Năvodari, la numai 8 minute de mers pe jos de Marina Regia și la 1,5 km de Phoenicia Beach, și include un balcon. Acest apartament oferă vedere la oraș și la mare, precum și WiFi gratuit.

Acest apartament cu aer condiționat are 1 dormitor, un living, o bucătărie complet utilată, cu frigider și ibric electric, precum și 1 baie cu duș și un uscător de păr. Acest apartament pune la dispoziția clienților prosoape și lenjerie de pat.

Acest apartament se află la 1,8 km de Oha Beach și la 4,7 km de Lacul Siutghiol. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 21 km de Mamaia Apartament Familia & Copilul.

Familiile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,6 pentru un sejur cu copiii.

Are toate facilitățile unui apartament pentru o familie și copii, dotările sunt maxime pentru familiști convinși împătimiți să-și petreacă vacanțele împreună. Plaja este la 450 m 10 minute de mers pe jos iar în apropriere sunt supermarket-uri de renume. Apartamentul are în dotare pătuț și scaun special de copil.

Hai la mare în apartamentul Family & Child Mamaia Beach!

Lasă un comentariu...