Regim Hotelier Enjoy & Silence Mamaia Beach

Imobiliare Stefan ImoStefan

Regim Hotelier Enjoy & Silence Mamaia Beach

Mamaia Apartament Bucurie & Liniste se află în Mamaia Nord – Năvodari, la 7 minute de mers pe jos de Marina Regia și la 1,3 km de Phoenicia Beach, și oferă o zonă de plajă privată și vedere la oraș. Această proprietate pe malul mării oferă WiFi gratuit, acces la un balcon și parcare privată gratuită.

Acest apartament cu aer condiționat are 1 dormitor, un living, o bucătărie complet utilată, cu frigider și cafetieră, precum și 1 baie cu bideu și duș. Acest apartament pune la dispoziția oaspeților prosoape și lenjerie de pat.

Acest apartament se află la 1,7 km de Oha Beach și la 4,5 km de Lacul Siutghiol. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 21 km de Mamaia Apartament Bucurie & Liniste.

Apartamentul Enjoy & Silence se află la 700 metri de plajă la baza blocului sunt supermarketuri. Liniștea și panorama stațiunii deosebite poate fi admirată de pe balconul foarte mare al apartamentului și cel mai important aspect că poți privi răsăritul soarelui fără probleme, ce poate fi mai frumos de atât? Este în avantajul tău parcarea privată cu barieră, ai loc de parcare rezervat în tot cursul sejurului tău pe Litoral, deci poți efectua plimbări în orașul Constanța fără grija locului de parcare. Apartamentul este complet mobilat și utilat pentru o familie cu un bebeluș, există pătuț independent pentru acesta și scaun special pentru a servi masa puiuțul cel mic.

Hai la mare cu familia ta în apartamentul Enjoy & Silence Mamaia Beach!

Lasă un comentariu...